Blogértesítő

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen blogbejegyzésről sem, szívesen küldünk neked rövid emlékeztető üzeneteket.

Friss topikok

A 10 legőrültebb kütyü

2009.11.12. 11:51 bbul

Mindannyian találkoztunk már semmire sem jó készülékekkel, kütyükkel, úgy gondoltuk tehát, hogy itt az ideje összegyűjteni a 10 legőrültebbet, melyek megismerése után mindannyian feltesszük a kérdést: hogyan tudtunk eddig ezek nélkül élni? Nézzük hát a listát!

10. Hang aktivátoros elemes póló.

Csodálatos találmány,diszkóban elengedhetetlen kellék. A kütyüt bekapcsolva a pólón lévő felirat a zene ütemére villog. Ha a zene elhallgat a betűk elsötétednek. A villogás fényereje függ a zene hangerejétől is. Egyszerűen nem lehet nélküle élni! Ekvalizeres változatban is kapható.


 

9. Harcoló nagypapák

Íme két kedves elemes öregúr, akik a legendás Muppet show mindig morgó öregjeire hajaznak, azzal a különbséggel, hogy ezek egymást püfölik a botjaikkal. Külön öröm, hogy elem sem kell hozzájuk, egyszerűen húzzuk fel őket és indulhat a harc, a családunk örömére.

 


8. Gurulós ébresztőóra

Lusták, szundizók könyörtelen és kérlelhetetlen ellenfele. Ha egymás után kétszer megnyomjuk rajta ébresztés után a "szundi" gombot, akkor aktivizálja magát, leugrik a kisszekrényről és gurulni kezd, aminek még az este csapdaként felállított papucsunk sem tud megálljt parancsolni. Ezután tetszőleges helyen megáll és újból lármázni kezd, muszáj lesz tehát felkelnünk és megkeresnünk őt, kipiszkálni a fotel alól és hangulatunktól függően kikapcsolni, vagy rátaposni.


7. Hőszenzoros víz megvilágító csaptoldalék


Nagyanyáink csak álmodhattak erről, mikor hideg hajnalokon a kúthoz baktattak vizet merni, de nekünk már nem álom többé, itt van! E nélkülözhetetlen találmány a csap végére szerelve ledekkel megvilágítja a kifolyó vizet, mégpedig a víz hőfokától függően pirosra, vagy kékre, így nem kell több félni, hogy túl hideg, vagy túl meleg vízbe nyúlunk. Megvárjuk, míg a fény kellemes narancsszínüvé változik és indulhat a kézmosás. (Szintévesztők inkább ne használják) Szerencsére kapható zuhanyfejes kivitelben is.


6. Elemes önkeverős bögre

Vége a kiskanál mosogatásnak, a hajnali álmosság miatti kávé keverés utáni szemünkbe szúródó kiskanál okozta fájdalomnak: itt az önkeverős bögre! Egyszerűen beletöltjük az alapanyagokat és megnyomjuk a joystick formájú fülön található gombot és máris kész a megkevert kávé, vagy szörp. További előny, hogy a kanálcsörgés nem ébreszti fel a szundikáló családtagokat.

 

5. USB-s kávémelegítő

Azzonnal válaszolni kell egy e-mailre? A főnök hív telefonon? A kávé nem hűl ki többé, hála az USB-s melegentartónak. Van még egy kis hiányérzetünk és ezért türelmetlenül várjuk a további fejlesztéseket, USB-s pizzasütő, USB-s palacsintasütő és mini hűtőszekrény formájában.

 

 

 

 

4. Hamburger telefon

Informatikusként nem mehetünk el szó nélkül a hamburger formájú telefon mellett. Csodás kis találmány ez, igazi hiánypótló a piacon. Lehet nélküle élni, de igazából nem érdemes. Amerikai termékről lévén szó, szeretnénk felhívni a figyelmet a kép bal alsó sarkán lévő kis "do not eat" - ne edd meg feliratra. Ennek hiányában valszínűleg pár napon belül beperelné a gyártót egy vásárló, miután megette a hamburger telefont. A bíróság bizonyára egy millió dollár kártérítést meg is ítélne neki, hiszen felirat nélkül nem várható el senkitől, hogy hogy meg tudja különböztetni a telefont a hamburgertől, kivéve persze, ha épp lenyelés előtt a szájban kezdene csörögni.

3. Kéz-mobiltelefon

Íme az első dobogósunk. Egyszerűen erősítsük fel a készüléket kézfejünkre, helyezzük a hangszórót a hüvelyk, a mikrofont a kisujjunkra és már telefonálhatunk is! Az, hogy kényelmetlen, leesik és kiröhögnek miatta, ne szegje kedvünket. Senki sem olyan laza mint mi, csak hadd irigykedjenek!
 

 

 

2. USB ágyú

Sokáig tanakodtunk, hogy ez a kütyü megérdemli-e az aranyérmet, de végül úgy döntöttünk, hogy az ezüst is szépen csillog. Működése egyszerű: a géphez csatlakoztatva billentyűzetünk segítségével beállíthatjuk a kívánt irányzékot, majd a space gomb segítségével 4 m-es sugarú körben rakétát lőhetünk a kiválasztott  munkatársunkra. Szárnyaljon a fantáziánk. Szereljünk webkamerát az ágyúra, maradjunk otthon és távoli asztal kapcsolat segítségével akár a fotelunk kényelméből is lövöldözhetünk lazsáló munkatársainkra.
 

1. Duck Fader avagy Dart Kacsa, esetleg Kacsa Vader

Szegény nagyapám egész életében ilyen csodára vágyott, mégis úgy kellett elmennie, hogy nem tarthatta kezében az emberiség legnagyobb találmányát. Nekünk szerencsére ez megadatott! Nem lehet nélküle élni! Kacsa Vader Nagyúr hasában ledek vannak, amik vízreszálláskor aktivizálják magukat és különböző színekben kezdenek világítani. A hatásfok növeléséhez érdemes leoltani a fürdőszobai lámpákat, bár a félhomályban való fürdés némi gyakorlást igényel. Romantikus estéken is hasznát vehetjük, képzeljük el, hogy a Hollywood-i filmekből ismert unalmas kádszéli gyertyasor helyett színpompás világító Kacsa Vaderek úszkálnak a Jacuzzi vizében. Ellenállhatatlan....

 

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: játék usb vicc humor kütyü számítógép számítástechnika elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://gerillainformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr171519889

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A 10 legőrültebb kütyü - Gerillainformatika - IT ésszel vagy pénzzel? 2009.11.17. 08:36:42

Mindannyian találkoztunk már semmire sem jó készülékekkel, kütyükkel, úgy gondoltuk tehát, hogy itt az ideje összegyűjteni a 10 legőrültebbet, melyek megismerése után mindannyian feltesszük a kérdést: hogyan tudtunk eddig ezek nélkül élni? Nézzük hát a li…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.